Coaching praktijk Zutphen

Op welke vragen in je leven zoek je antwoorden?

  • conflicten op je werk en privé
  • conflicten in je relatie, partner, kind e.d.
  • reduceren en omgaan van stress, paniek, angst
  • nieuwe communicatie vaardigheden en assertiviteit, grenzen
  • verwerken van ziekte en trauma (b.v. seksueel misbruik, kanker)
  • zelfbeeld, eigenwaarde en zelfvertrouwen 
  • verandering van werk, of heb je een burn-out waarvan je herstellend bent?

Duidelijke en conctrete coaching

Diana is een coach die werkt vanuit haar hart, ze is betrokken, warm en duidelijk. Zonder gezweef neemt ze je mee in een diepgaand proces die resultaten geeft. En daar zoek je naar. Je wilt door je moeilijkheden en jezelf meer begrijpen. Jouw ontwikkelingsweg is belangrijk, niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Negatieve ervaringen zijn bedoeld om jezelf tot een beter mens te maken, nietwaar? 

Diana Bergsma als coach

Diana begeleidt jou vanuit: opstellingen, Voice Dialoque, lichtwerk, psychodrama, rollenspel en creatief. Lichtwerk is om vanuit liefde, pijnlijke gebeurtenissen, schaduwkanten en trauma's te transformeren naar heling, liefde en licht. Diana komt snel bij de kern, gaat de interactie aan, pakt door, is lekker direct, stevig en liefdevol. Zij deelt haar wijsheid en ervaringen graag met jou. 

Diana Bergsma werk al 25 jaar in het coaching veld. Zij begeleidt zzp-ers, ondernemers, mensen met belangrijke maatschappelijke functies, onderwijspersoneel, managers, zorgverleners, financiele dienstverleners, enzovoort. 

Diana geeft vanaf 2011 coaching reizen, vele deelnemers zijn meegeweest. Wil je zo'n prachtige reis ook eens meemaken, neem dan een kijkje bij onze coaching reizen.

Wil je gelijk een coaching sessie boeken?