Mindfulness reizen naar de woestijn in Marokko

Wil je echt een inspiratie boost en bezinning over hoe je verder wilt? Verdwijn dan in de oneindigheid van de heuvels van zand en voel de warmte in je lijf. Droom weg bij de heldere sterrenhemel van de woestijn en kom volledig tot rust. Dat is waar deze reis over gaat, tot rust komen, plezier hebben en bezinning.

Deze reis door het schitterende Marokko levert je een tas vol ervaringen op. Door het gezelschap, de prachtige natuur en de mindfulness, yoga en meditaties. Klik hier voor meer informatie

Mindfulness reizen naar Ghana

Ghana is het ultieme land om ‘go with the flow’ te ervaren. De gastvrije, relaxte en open Ghanezen verwelkomen je graag bij hun thuis. Ze nemen je mee in een andere manier van leven, waar ontspanning en positiviteit centraal staan. Zij leven met de dag. Deze unieke reis laat je het traditionele Afrikaanse leven ervaren. Het gaat in Ghana om direct contact maken vanuit het hart. Je helpt de vrouwen met water halen bij de put, maakt je eigen sheabutter, leert de techniek van een Afrikaanse handwas en hoort oude volksverhalen rondom het vuur.
De mindfulness maakt de brug naar het westerse leven. Wat je hier leert neem je mee naar huis. Lees verder