Coaching reizen naar Italië en Marokko

Wil je ontdekken waar je passie en talenten liggen, wat je werkelijk inspireert? Je verlangen onderzoeken en vol vertrouwen in het leven staan? Een zinvoller leven en groeien in je werk? Meer balans in werk en privé? Dit zijn o.a. de vragen van deelnemers die op een coaching reis mee gaan. 

Graag helpen wij je bij je wezenlijke vragen en het bij het vinden van heldere antwoorden. Wij zetten je in beweging op een speelse en intuïtieve manier en laten je jouw wereld van een verschillende kant bekijken en ervaren. Zo kom jij bij jouw basis, je zelfbeeld en je gevoel, waardoor je meer inzicht in jezelf krijgt en waardoor je vanuit andere perspectieven kan groeien, veranderen en je eigen leven vorm kan geven.

De coachings zijn raak. Na 3 dagen roep ik: "missie geslaagd" want ik weet hoe ik verder wil met mijn werk. Hoe is het mogelijk, na 3 dagen al zo'n doorbraak en zulke diepe inzichten, dank Francis.

Je gaat naar Marokko of Kenia, waar je in een fantastische omgeving jouw wereld van nieuwe mogelijkheden ontdekt. 
Gun het jezelf om te genieten van een compleet verzorgd avontuur. Je zult versteld staan over jezelf, hoe jij je vrij en zekerder voelt. Onze reizen scoren uitstekend volgens onze deelnemers: zij hebben keuzes gemaakt naar een vrijer leven.
De eerste stap is heel eenvoudig: je meldt je aan, pakt je koffer en zet zo de eerste stap naar jouw vrijheid en geluk.

Plezier, humor en rust zijn belangrijk tijdens de reis. Je krijgt alle tijd voor je individuele vragen. De sfeer in de groep is fijn. Je zult je veilig en geliefd voelen.
Kortom, een coaching reis is een ‘must’, speciaal bedoeld voor als jij écht iets anders wilt in jouw leven.

Wil je meer weten? Kijk dan op de andere website onder groepsreizen