Diana Bergsma

Ik hou van mensen en ik vind het heerlijk om groepswerk te doen binnen de coachingreizen. Ik doe dit vanaf 2011 en heb al vele groepen mogen begeleiden.
Ik volg mijn hart, ik ben praktisch en no nonsens met daarbij een gevoel voor relativeren en humor. Ik geloof dat liefde de grootste kracht is en dit onderwerp is de rode draad binnen de coaching reis.

Ik werk met vele collega's, projecten en ontwikkel reizen in vele uithoeken van de wereld. Naast het ontwikkelen doe ik in samenwerking de marketing en mangement van mijn bedrijf. 
In het groepswerk geef ik je heldere inzichten, geef ik je alle ruimte om te exploreren.

Ik werk met werkvormen zoals: opstellingen, Voice Dialoque, psychodrama, stemexpressie, soundhealing, beelden vormen. 
Ik ben proces - transformatie coach, kunstzinnig, psycho - sociaal, agogisch counselor. Ik ben ook Lichtwerker: vanuit liefde, pijnlijke gebeurtenissen, schaduwkanten en trauma's te transformeren naar heling, liefde en licht. 
Ik heb inmiddels ruim 25 jaren ervaring. 

Wil jij voorbij je hoofd en in gevoel komen en jezelf beter begrijpen? Heb je zin in een heerlijke week waarin JIJ het onderwerp bent?  Ga mee op een coaching reis.

Karin den Dulk

Mijn naam is Karin den Dulk en ik ben de laatste 25 jaar Lifecoach / Relatietherapeut. Ik heb opleidingen gevolgd o.a. Ontwikkelingspsychologie en Human Design©.

In 2015 ben ik in aanraking gekomen met Human Design© en tot mijn grote verbazing hoorde ik een heel aantal nieuwe dingen over mijzelf, waar ik enorm veel aan had. Ik ben een Emotionele Projector type 5/1. Terwijl ik veel studies gedaan heb, waarvan ook altijd een deel over jezelf gaat. Ik ben me gaan verdiepen in Human Design© en het heeft me volledig 'gepakt', ben er diep van onder de indruk. Van alle studies die ik gedaan heb, vind ik dit het dichtst bij de unieke waarheid over iemand komen.  Ik ben het gaan studeren en beschrijven. Inmiddels heb ik een begrijpelijke en mooie vorm gecreëerd zodat het toegankelijk is voor iedereen. 

Het gevolg is dat ik nu voornamelijk persoonlijke analyses doe met mensen, naast dat ik unieke boeken voor ieder persoonlijk maak. Iedere keer word ik weer blij als ik iemand rust heb kunnen geven en kan aantonen dat het design van iemand ook nut heeft en precies zo hoort te zijn en waarom dat zo is. Dat je vooral jezelf mag zijn en dat ook mag omarmen, want dat je dan een werkelijke en prachtige bijdrage levert aan de wereld.
Website: www.jouwpersoonlijkedesign.nl