Zakelijke Coaching reizen met Diana Bergsma

Diana Bergsma

Diana is een door de wol geverfde, wijze vrouw. Haar ervaringen met metamorfoses zijn bijzonder te noemen. Diana volgt haar hart, is praktisch en no nonsens en ze heeft gevoel voor humor.
Diana blijft niet hangen bij enkel voelen: ze geeft je heldere inzichten en laat je zien hoe jij het anders aanpakt.

Haar intuïtie is bijzonder scherp en zij legt dan ook precies de vinger op de zere plek.
Je krijgt alle ruimte en respect voor wie jij bent.
Wil jij voorbij je gevoel komen en jezelf begrijpen? En durf jij de sprong in het diepe echt aan? Dan zit je bij Diana goed. Zij is lichtwerker en proces - transformatie coach, kunstzinnig, psycho - sociaal, agogisch counselor. Zij heeft inmiddels ruim 25 jaren ervaring,

Mindfulness reizen met Mariëtte Verhoef

Mariette Verhoef, Mindfulness reizen docentMariëtte is allround mindfulnesstrainer en met haar warme persoonlijkheid begeleidt ze je naar ontspanning en bewustwording. Mariëtte is rustig en down to earth. Zij is onze trainer in de Mindfulness reizen naar Ghana en de mindfulness weekends in Nederland.

Ze heeft opleidingen afgerond in de bekende Mindfulness Based Stress Reductie training en de Mindfulness Based Emotionele Intelligentie training ontwikkeld bij Google. Door de beroepsvereniging VMBN is ze erkend in de hoogste categorie 1.

Haar achtergrond in Msc Sociologie & Human Resources, een leven in Afrika en spirituele ontwikkeling maakt haar tot een professional die mindfulness belichaamt en op een moderne en toegankelijke manier brengt. 

 

Coaching reizen met Karen van der Velde

Karen ter Velde, geeft Coaching reizenKaren is een vakvrouw in hart en nieren, haar werkwijze is een holistische, altijd kijkt ze naar de mens achter zijn verhaal, klacht, drijfveren. In haar ontmoet je leven, liefde en een enorme toewijding. Zij is al een spiegel geweest voor vele vrouwen.

Ze benadert haar cliënten als een fysieke, psychische emotionele spirituele eenheid. Alles is met elkaar verbonden. Als dat zo is kan het zo zijn dat een klacht niet op zichzelf staat en dat de oorzaak ergens anders ligt dan je aanvankelijk denkt. Karen beheerst verschillende disciplines om mogelijke oorzaken te vinden en het herstel te bevorderen. Hiertoe heeft zij haar eigen, doeltreffende werkwijze ontwikkeld. Ze werkt vanuit verschillende disciplines, haar achtergrond is Systemisch werk, familie opstellingen, voetreflex, oplossing gericht werken en Kinesiologie.

Naast 20 jaar praktijk ervaring geeft ze sinds 12 jaar verschillende groepstrainingen, waarbij haar insteek ten alle tijden is, dat wat onbewust verborgen ligt, liefdevol naar de oppervlakte te brengen.