Zakelijke Coaching reizen met Diana Bergsma

Diana Bergsma Reizen

Diana is een door de wol geverfde, wijze vrouw. Haar ervaringen met metamorfoses zijn bijzonder te noemen. Diana volgt haar hart, is praktisch en no nonsens en ze heeft gevoel voor humor.
Diana blijft niet hangen bij enkel voelen: ze geeft je heldere inzichten en laat je zien hoe jij het anders aanpakt.

Haar intuïtie is bijzonder scherp en zij legt dan ook precies de vinger op de zere plek.
Je krijgt alle ruimte en respect voor wie jij bent.
Wil jij voorbij je gevoel komen en jezelf begrijpen? En durf jij de sprong in het diepe echt aan? Dan zit je bij Diana goed. Zij is lichtwerker en proces - transformatie coach, kunstzinnig, psycho - sociaal, agogisch counselor. Zij heeft inmiddels ruim 25 jaren ervaring,

Mindfulness reizen met Mariëtte Verhoef

Mariette Verhoef, Mindfulness reizen docentMariëtte is allround mindfulnesstrainer en met haar warme persoonlijkheid begeleidt ze je naar ontspanning en bewustwording. Mariëtte is rustig en down to earth. Zij is onze trainer in de Mindfulness reizen naar Ghana en de mindfulness weekends in Nederland.

Ze heeft opleidingen afgerond in de bekende Mindfulness Based Stress Reductie training en de Mindfulness Based Emotionele Intelligentie training ontwikkeld bij Google. Door de beroepsvereniging VMBN is ze erkend in de hoogste categorie 1.

Haar achtergrond in Msc Sociologie & Human Resources, een leven in Afrika en spirituele ontwikkeling maakt haar tot een professional die mindfulness belichaamt en op een moderne en toegankelijke manier brengt. 

 

Magische Reizen met Peter Brinkman en Els van der Ark

Magische reizen naar LefkasPeter Brinkman is zijn hele leven gepassioneerd door het niet zichtbare. Zijn reis bracht hem o.a bij Boeddhisme, Chi Kung meesters, Maori, Egyptische healingtechnieken, deep field relaxation, Gandhi geweldloze energie en uiteindelijk zo’n 15 jaar geleden bij de wortels van onze westerse samenleving, de eeuwenoude wijsheid van de oude Grieken. Het opent een geheel nieuw weten over hoe Natuur zorgt. Het heft de scheiding op tussen je dagelijkse leven en iets wat groter is dan jezelf. Het laat je pure levensenergie ervaren met het perspectief van je natuurlijke potentieel. Het ontwikkelt zonder te doen je authenticiteit.

Els van der Ark heeft al jaren een eigen coachingspraktijk. Ze is afgestudeerd als menskundig adviseur. Haar inmiddels grote werkervaring en kennis zet ze bij voorkeur in voor het individu en zijn of haar levensvragen. Dit combineert ze graag met het in de Natuur zijn.

Peter en Els  zijn zielemaatje en levenspartner. Ze ontvangen  al meer dan 10 jaar groepen en individuele mensen vanuit deze traditie op het eiland Lefkas. Ontwikkeling en het genieten van Natuur en de Griekse gastvrijheid ervaren zij telkens weer als een unieke combinatie.