Leiderschap Reis

4 jul - 8 jul 2016 in Italië

No nonsens, resultaat gericht, authentiek, maatwerk, persoonlijke aandacht, inspirerend, positief..

Voor wie

Deze reis is geschikt voor leidinggevenden, medewerkers in reorganisatie en/of outplacement trajecten en zzp-ers van alle leeftijden. De ervaring heeft geleerd dat leeftijdsverschillen een waardevolle bijdrage kunnen geven aan jouw ontwikkeling. Jong en oud. We leren van elkaar! 

Herken je dit?

Je werkt hard, maar vindt het moeilijk om er voldoening te halen. Je dagen zitten vol ‘moeten.’ Je loopt op je tenen om je doelen te bereiken, maar voelt niet dat jouw bijdrage gewaardeerd wordt. Je bent je ervan bewust dat je vanuit het hoofd leeft, dat je je afvraagt wat jij nu echt wilt en dat je weer in contact wilt komen met jouw passie en jouw drijfveren.

Leiderschap is een actueel thema

Het werk vraagt meer van jou dan ooit te voren. Organisaties veranderen in hoog tempo, de druk op het behalen van resultaten groeit en het wordt steeds moeilijker je te onderscheiden in de markt. De behoefte aan ‘authenticiteit’ en ‘bezieling’ en in contact staan met jezelf als sleutel tot de ander wordt groter. Je wilt leren faciliteren in plaats van beïnvloeden. Daarmee maak jij namelijk het verschil en krijg je mensen met jou mee. Herken je dit, dan is deze training op jouw lijf geschreven.

Deze week verblijf je in het bijzondere Urbino resort in Noord-Italië. Hier heb je de ruimte om jouw proces door te gaan en inspiratie op te doen. Daarnaast kun je in de vrije tijd je eigen ding doen, een wandeling maken of een duik nemen in het zwembad. Als extra optie mag je ook nog genieten van de sauna, een massage om helemaal tot rust te komen.

Persoonlijk leiderschap

Zakelijk succes hangt nauw samen met jouw persoonlijke ontwikkeling. En persoonlijke ontwikkeling is noodzakelijk voor de groei van elk individu en iedere onderneming. Wij geloven dat elke verandering begint in jou. Bewustwording van wie jij bent is de eerste stap naar geluk, vrijheid en succes. En dat is precies waar we jou mee helpen.

Tijdens deze inspirerende trainings dagen wij je uit het beste in jezelf te vinden en eruit te halen. Problemen worden uitdagingen en jij wordt steeds veerkrachtiger, sterker en succesvoller.

Wil je meer info over het programma? Lees verder op mijn andere website►