Maatwerk reizen voor bedrijven, particulieren

Wij verzorgen professionele maatwerkreizen in Nederland, Kenia, Ghana, Marokko. Onze maatwerk reizen zijn bedoeld voor:

  • mensen die alleen op reis willen
  • gezinnen en relaties
  • bedrijven en organisaties
  • werkgevers en werknemers

Elke maatwerk reis of arrangement heeft zijn eigen budget, reisdoel en inhoudt. Wij bieden veel mogelijkheden in type arrangementen, wij kunnen je persoonlijk adviseren welke arrangementen voor jou wensen geschikt zijn. We hebben een groot aanbod van mogelijkheden en bestemmingen om je droomreis waar te maken. We werken met specialisten ter plekke en/of met begeleiders die met je mee gaan vanuit Nederland. Zij zijn zeer deskundig, hebben veel ervaring en staan voor hun professionele werkwijze en persoonlijke aandacht. 

Onze internationale maatwerkreizen zijn avontuurlijk, orgineel en authenthiek. 

Via je bedrijf een reis organiseren?

Alle bedrijven die pakketreizen aanbieden zijn wettelijk verplicht maatregelen te treffen voor het geval zij bijvoorbeeld failliet gaan. De Consumentenautoriteit heeft de bevoegdheid om op te treden tegen reisorganisatoren zonder garantiestelling. Deze bedrijven wordt nu een termijn gesteld om maatregelen te treffen. Doen zij dat niet dan zal de Consumentenautoriteit handhavend optreden door bedrijven voor de rechter te brengen. Deze kan het bedrijf dwingen maatregelen te treffen en kan dwangsommen opleggen.

De toezichthouder heeft al eerder opgetreden tegen reisorganisatoren zonder garantiestelling. Eerdere acties van de Consumentenautoriteit hebben ertoe geleid dat tientallen bedrijven alsnog hun garantiestelling hebben geregeld. 

Een pakketreis is een reis die bestaat uit verschillende elementen die ten minste het vervoer en de accommodatie (overnachting of periode van verblijf van meer dan 24 uur) of een van beide plus een andere essentiƫle toeristische dienst omvat.

Wij zijn lid van de reisgarantie STO

Je kunt dus als bedrijf of organisatie gebruik maken van one reisgarantie, als je wilt weten hoe dit werkt neem dan contact op met Diana Bergsma.