Wie gaat er mee op reis?

Onze deelnemers die kiezen voor een reis zijn:
zzp-ers, ondernemers, ambtenaren, onderwijspersoneel, managers, zorgprofessionals, financiële dienstverleners, medewerkers uit bank- en verzekeringswezen. 
De deelnemers zijn HBO of Universitair opgeleid.

Outplacement en zakelijke coaching

Een coachingreis volgen kan ook een onderdeel zijn van een outplacementtraject of loopbaancoaching. In veel CAO's is geld beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling dat je in overleg kan inzetten voor onze reizen. Veel deelnemers gingen je voor en hebben heel goede ervaringen. Als je beter weet wie jij bent en weet waar je talenten liggen maak je betere professionele keuzes die jouw potentieel doen bloeien. 

►Loopbaan - Outplacement

Een coachingreis of een leiderschap training volgen kan ook een onderdeel zijn van een outplacementtraject of loopbaancoaching. In veel CAO's is geld beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling dat je in overleg kan inzetten voor onze trainingen. Veel deelnemers gingen je voor en hebben heel goede ervaringen opgedaan. Als je beter weet wie jij bent en weet waar je talenten liggen maak je betere professionele keuzes die jouw potentieel doen bloeien. Lees verder

​​​Neem initiatief: en bel 0639804150