Diana Bergsma - Zakelijke Bezinningsreizen Zakelijke Bezinningsreizen

Diana Bergsma

Ik heb 12 jaar in de binnenlanden van Spanje gewoond. In eenvoud en rust. Dit leven heeft mijn hart geopend en mijn liefde voor mensen, natuur en mystiek vergroot. Ik geloof dat liefde de grootste kracht is in de mens. Angsten, zorgen, negativiteit kun je transformeren naar liefde. Als je daarvoor kiest! Deze gedachtes, is de basis in al onze reizen. 

Ik werk met vele collega's, projecten en ontwikkel reizen in vele uithoeken van de wereld. Ik probeer zoveel mogelijk de reizen te bezoeken en te ervaren, waardoor ik jou beter kan informeren.

Naast de andere reizen geef ikzelf de individuele coaching retraites en de coaching reizen al weer 9 jaar met plezier. Vele deelnemers zijn al mee geweest.

Mijn kernwoorden zijn: No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend, veilig, warm, geduld en liefde. Mijn manier van coachen is praktisch, dynamisch, confronterend, ervarings- en oplossingsgericht.

In mijn coachings- werk gebruik ik werkvormen zoals: opstellingen, Voice Dialoque, psychodrama, meditatie, stemexpressie en lichaamsgerichte oefeningen.

Heb je zin in een heerlijke week waarin JIJ het onderwerp bent?  

Bekijk onze reisbestemmingen.