Diana Bergsma - Zakelijke Bezinningsreizen Zakelijke Bezinningsreizen

Loopbaan & outplacementtraject 

Diana Bergsma en haar team werken met mensen die een outplacement budget krijgen van hun werkgever. Door de jaren heen zien we goede resultaten. Onze deelnemers durven meer hun eigen pad te gaan en kiezen meer de weg van hun hart, hun verlangen. Door jezelf persoonlijk te ontwikkelen en jezelf beter te kennen,  vind je ook beter passend werk.

Door beslissingen te leren nemen, waarin je trouw bent aan jezelf, presteer je ook beter op de werkvloer.

Focus dus niet alleen op het zoeken van een andere baan maar neem een time out om te ontdekken welke richting je op wilt. Het kan een mooi moment zijn om echt eens stil te staan bij je wensen en talenten. Het is dus de moeite waard om een deel van je budget te investeren in jezelf voordat je een andere baan zoekt!

Outplacement - Transitievergoeding

Een goede werkgever zal ter compensatie van het ontslag vaak een outplacementbudget aanbieden. Dat geld mag je dus ook investeren in je persoonlijke ontwikkeling. De meeste mensen willen nog altijd een vaste baan als werknemer, maar een toenemend aantal mensen overweegt het te proberen als zzp'er.

Vanaf 2015 ontvangen werknemers bij ontslag een transitievergoeding, die gebaseerd is op aantal dienstjaren en salaris. Het hangt dus van de hoogte van het salaris en de lengte van het dienstverband hoeveel geld beschikbaar is voor een outplacementtraject.   

Andere financiële middelen zijn:

♦ Preventie ziekteverzuim
♦ Re-integratie - Mobiliteitsregelingen
♦ Opleiding - scholing - training
♦ 50 plus Personeelsbeleid
♦ Individueel Loopbaanbudget voor ambtenaren 
♦ Persoonlijk Opleidingsbudget, kijk naar je CAO
♦ Recht op loopbaanscan bij overheidsinstellingen

Vergoeding vanuit CAO

In veel cao’s is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelingsbudget uitgewerkt. Overleg met je directeur of afdeling P&O/HR. Zij kunnen duidelijkheid geven over of zij de coachingreis (deels) vergoeden, inclusief de evaluaties en eventuele tussentijdse rapportages naar de werkgever.​

Veel mensen zijn je voorgegaan en hebben daadwerkelijk veranderingen in zichzelf, werk en leven geïntegreerd. Nu jij nog!

Vraag NU je coaching aan!

17.1
773
16
52.3.228.47