Diana Bergsma - Zakelijke Bezinningsreizen Zakelijke Bezinningsreizen

Individuele reizen voor bedrijven, particulieren

Wij verzorgen professionele maatwerkreizen in Nederland, Tanzania, Noorwegen, Italië en Indonesië. Onze maatwerk reizen zijn bedoeld voor:

  • mensen die alleen op reis willen
  • bedrijven en organisaties
  • werkgevers en werknemers

Hoe besteedt je een outplacement buget of een persoonlijke ontwikkelingsbudget op een manier dat jij er écht wat aan hebt? Zoek niet langer en vind bij ons de beste reizen.

Elke maatwerk reis of arrangement heeft zijn eigen budget, reisdoel en inhoudt. Wij bieden veel mogelijkheden in type arrangementen, wij kunnen je persoonlijk adviseren welke arrangementen voor jou wensen geschikt zijn. We hebben een groot aanbod van mogelijkheden en bestemmingen om je droomreis waar te maken. We werken met specialisten ter plekke en/of met begeleiders die met je mee gaan vanuit Nederland. Zij zijn deskundig, hebben veel ervaring en staan voor hun professionele werkwijze en persoonlijke aandacht. 

Onze internationale maatwerkreizen zijn avontuurlijk, orgineel en authenthiek. 

Alle bedrijven die pakketreizen aanbieden zijn wettelijk verplicht maatregelen te treffen voor het geval zij bijvoorbeeld failliet gaan. De Consumentenautoriteit heeft de bevoegdheid om op te treden tegen reisorganisatoren zonder garantiestelling. Deze bedrijven wordt nu een termijn gesteld om maatregelen te treffen. Doen zij dat niet dan zal de Consumentenautoriteit handhavend optreden door bedrijven voor de rechter te brengen. Deze kan het bedrijf dwingen maatregelen te treffen en kan dwangsommen opleggen.

Kernwaarden: Het DNA van Diana Bergsma Reizen bestaat uit 5 kernwaarden: Doelgericht, Authenticiteit, Vernieuwend, Ondernemend en Enthousiast. Ons vakmanschap is groot en heeft al 9 jaar impact en brengt veranderingen teweeg bij professionals. Alle coaches hebben meer dan 25 jaar ervaring en werken vanuit humor, plezier en deskundigheid.

Wij zijn lid van de reisgarantie STO

Je kunt dus als bedrijf of organisatie gebruik maken van one reisgarantie, als je wilt weten hoe dit werkt neem dan contact op met Diana Bergsma.

14.6
753
16
52.3.228.47