Diana Bergsma - Zakelijke Bezinningsreizen Zakelijke Bezinningsreizen

Wij geven fantastische Zakelijke coaching reizen

Soms is het nodig een volgende stap te maken om te onderzoeken welke kant je op wilt. Het is logisch dat je inzicht wilt krijgen in je competenties. Je kunt altijd je kennis, vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten verbreden waardoor jij je mogelijkheden vergroot. Onze zakelijke bezinningsreizen gaan heel specifiek in op jouw ontwikkelings- vragen, waardoor jij invloed hebt op je doelen.

Wij werken met 4 categorieën reizen

  • Leiderschap reis 
  • Ondernemers reis 
  • Loopbaancoaching reis
  • Outplacement reis

Ambitie en Balans

Met een team van 7 coaches ondersteunen wij mensen uit organisaties, bedrijven en eigen onderneming. Wij helpen individuen in het bereiken van hun (groei)ambitie en balans tussen werk en privé. Met onze expertise dragen wij bij op een krachtige en liefdevolle wijze aan doorvoeren van veranderingen. Denken, ervaren en handelen is onze aanpak in elke reis en we zetten in op een duurzaam resultaat.

Goed en gelukkig personeel resulteert in succes!

Als werknemers zich comfortabel en gewaardeerd voelen, zal dit naar de buitenwereld afstralen en succes genereren. Mensen willen zich gewaardeerd voelen, om wie ze zijn en wat ze doen. Zij willen werken op een plek waar ze kunnen bijdragen: purpose. En dit willen ze doen op een manier die ze leuk vinden: pleasure (Jeroen Driessen). Dus bedenk dat een goede investering in je medewerker loont. Dit bevordert ook de onderlinge dialoog die bijdraagt aan cultuurverandering.

Er wordt van ondernemers, managers, zzpérs vaardigheden gevraagd die soms moeilijk te verwezenlijken zijn. En dat mag. Vaak is het advies van een leidinggevende niet voldoende. En sommige aangelegenheden liggen te gevoelig en zijn privé.

Jij wilt verandering

Je hebt al een aantal jaren gewerkt voor bijvoorbeeld een organisatie in financiële sector, zorg, onderwijs, overheid, ministerie, een adviesbureau, of je bent zelfstandig ondernemer. Naast ambitie op werkvlak wil je ook graag privé in beweging blijven. Letterlijk en figuurlijk. Je wilt verandering, en je wilt de diepte in. Met onze reizen kom jij snel tot de kern! We starten met oriënterende gesprekken om helder te krijgen wat je doelen zijn. Daarin nemen we mee, jou als mens en je werk situatie.

Kies voor een nieuwe verfrissende start

Ga met ons mee op reis. Want wat is nu mooier dan geluk ook te ervaren in het werk dat je doet? Bekijk hier onze reizen of neem contact met ons op.

17.7
877
17
3.219.217.107