Diana Bergsma - Zakelijke Bezinningsreizen Zakelijke Bezinningsreizen

Spirituele groei staat steeds nadrukkelijker op steeds meer individuele agenda’s. Mensen gaan op zoek naar een innerlijk leven en ontdekken daarin een nieuw soort vervulling. Steeds meer mensen stellen zichzelf zingevingsvragen over hun werk. Mensen willen zinvol bezig zijn. We willen weten wat de waarde is van wat we doen binnen het grotere geheel. Mensen hebben steeds meer moeite met de leegheid van protocollen en standaardiseringen die niet meer passen bij wat zij persoonlijk belangrijk vinden.

Een groeiend aantal bedrijven – met hun werknemers – komt tot de conclusie dat de essentie steeds meer uit zicht raakt en men zoekende raakt in een wereld van verwachtingen. Hierdoor lopen mensen vast en ontstaat er een noodzaak om stil te staan bij motivatie, zingeving en vervulling. De behoefte om van toegevoegde waarde te zijn voor de maatschappij groeit, waarbij medewerkers meer ruimte willen om hun talenten te benutten. Dit vraagt om tijd en, zowel letterlijk als figuurlijk, ruimte voor bezinning.

Coaching vakanties voor het bedrijf en de ondernemer

Steeds meer medewerkers, managers zijn op zoek naar ‘meer zingeving’ of juist op zoek naar ‘balans’. De huidige trends laten een stijgende groei zien in deze groep. Wij spelen daar op in met een prachtig aanbod van coaching reizen en leiderschap reizen.

Bekijk ons aanbod en we ontmoeten je graag.

 Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Zakelijk én Persoonlijke ontwikkeling is verbonden