Diana Bergsma - Zakelijke Bezinningsreizen Zakelijke Bezinningsreizen

 

Ben je toe aan reflectie, rust en bezinning in je werk? Behoefte aan vrijer te zijn, een positief zelfbeeld? Op coachingreis met Diana Bergsma is een belevenis: ze neemt je mee in haar rijke ervaring en dynamische coaching werkvormen, haar zorg, aandacht en deskundigheid. Vele deelnemers zijn je voorgegaan met goede resultaten.

De reis was een totaal van: de natuur, de locatie, het eten, de massages, yoga, uitstapje en het energetische werk van Diana, de groep. Dit alles maakte de reis tot een magische beleving. Het was top, Saskia

Graag helpt zij je bij je wezenlijke vragen en het bij het vinden van heldere antwoorden. Zij zet je in beweging op een speelse en intuïtieve manier en laat je jouw wereld van een verschillende kant bekijken en ervaren. Zo kom jij bij jouw basis, je zelfbeeld en je gevoel, waardoor je meer inzicht in jezelf krijgt en waardoor je vanuit andere perspectieven kan groeien, veranderen en je eigen leven vorm kan geven.

In de coaching zijn we vanaf de basis gaan opbouwen met ongelooflijk veel facetten, naast het groepsproces kregen we ook de persoonlijke opdrachten, dat was confronterend en verhelderdend. Dank van Paulette

Je gaat mee naar prachtige locaties in Marokko,  Spanje, Italie. Vaak bij de zee of in de natuur. Met zwembad en heerlijke wandelmogelijkheden, vegetarisch eten, rustig gelegen voor de nodige ontspanning.

De coaching werkvormen zijn divers en worden optimaal ingezet om resultaten te behalen.
We werken vanuit o.a. met: Gesprekken,  Dynamische coaching en couseling, Imaginatie visualisatie, Familieopstellingen, Voice Dialogue, Psychodrama en Rollenspel, Conflicthantering, Stemexpressie, Beeldende expressie.

Meer weten? Of alvast een gesprek aanvragen? 

ContactPlaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Zakelijk én Persoonlijke ontwikkeling is verbonden