Zingeving is jezelf de ruimte geven

We kennen allemaal dit plaatje, agenda vol, afspraak na afspraak, ook de sauna wordt ingepland, geen tijd om iets spontaans te ondernemen en geen tijd om na te denken wie je bent, wat je nodig hebt en wie je wil zijn, en wat je te bieden hebt. Zingeving noemen wij dit. 

Twijfelen over jezelf...

Dit gaat over teveel ballen in de lucht houden, niet zeuren maar doen, in de sleur zitten, je talenten niet inzetten, mislopen van vriendschappen, niet het werk doen waar je echt goed in bent, alles is belangrijker dan ....jezelf. Wist je hoeveel stress dit geeft? Maar ook angst, zorgen en depressiviteit. Geen zin in de dingen hebben is het ontbreken van zingeving. Je hoofd kan het dan wel even volhouden maar als het barst dan is er geen weg meer terug. Dan moet je wel over jezelf nadenken en dan is het heel pijnlijk geworden. 

Help en NU?

Zingeving is jezelf de ruimte gevenAls je dit herkent wordt het tijd om jezelf eens goed wakker te schudden. Eerlijk zijn over je situatie en vooral niet de moed verliezen. Ieder mens kan groeien, jij ook! 

De eerste stap van het proces om jezelf ruimte te geven. In actie te komen, want dat wordt wel van jou gevraagd.

Hoe ga je die actie invullen, welke keuzes ga je maken. Een keuze kan zijn om met ons, spirituele vakantie reizen op pad te gaan.

Alle reizen zijn gemaakt voor jou, wij werken met jou in een actieve vorm, waardoor je juist uit je rollen en patronen moet. En uit je hoofd! En dat gaat je veel opleveren. Lees hieronder de ervaringen van anderen die op reis zijn geweest.

Heel bijzonder de coaching van Diana. Haar dynamische werkvormen zoals waterwiegen, stemexpreesie, dans, zorgt ervoor dat mezelf kan voelen en ervaren. Ik voelde me vrij en onbevangen. Diana bracht ook rust om afspraken te maken over "niet teveel" praten, maar bij jezelf te blijven.

Wil je ook ruimte maken voor zingeving in je leven? Kijk dan eens bij onze spirituele reizen, je bent welkom!
KLIK HIER