Diana Bergsma - Zakelijke Bezinningsreizen Zakelijke Bezinningsreizen

Ondernemen is een vak op zich en een grote stap om te nemen. Maar als je het eenmaal in de smiezen krijgt en gewend bent niet voor een baas te werken, wil je niets anders meer. Zelf bepalen hoe laat je opstaat, wie wil die luxe nou niet? Graag sommen wij een aantal voordelen op die jou misschien over de streep kunnen trekken.

Vrijheid

Soms vliegt de tijd voorbij en soms moet je je haasten voor een volgende afspraak of deadline en soms heb je even een moment voor je zelf waarbij je kunt ontspannen. Eén ding is zeker; je hoeft nooit meer naar de klok te staren om te kijken of het al vijf uur is.

Ontwikkel je zelfdiscipline

Als je een eigen bedrijf runt, krijg je te maken met deadlines. Je kunt je tijd helemaal zelf indelen, dus is het van belang om effectiviteit en discipline te ontwikkelen. Alleen op die manier worden de deadlines behaald.

Ontwikkel je talenten

Er is geen betere leerschool dan een eigen onderneming. Vaak word je op lange termijn deskundig op een bepaald vakgebied en dat is een must, want je moet je kunnen onderscheiden van de rest.

Meer kennis en vaardigheden

Ondernemen houdt ook in dat je onder andere moet organiseren en plannen, presenteren en administreren. Dit zijn nieuwe vaardigheden waarmee je in aanraking komt. Oude routines zul je verbeteren.

Bronvermelding en lees verder op: http://www.baaz.nl/content/vijf-redenen-om-een-onderneming-te-startenPlaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Zakelijk én Persoonlijke ontwikkeling is verbonden